Vil du være en del af Ørestad Have?

Er du interesseret i at leje en af de nye boliger? Her på siden finder du de oplysninger du har brug for.

Reserver, skriv under, flyt ind.

For at reservere en bolig skal du udfylde og underskrive et reservationsskema for den lejlighed, du ønsker. Du kan gøre det direkte til Åbent hus – bare tag fat i vores mæglere – alternativt er du velkommen til at bruge kontaktformularen her på sitet. Efter aflevering af reservationsskema, vil der hurtigst muligt blive udfærdiget en lejekontrakt, som fremsendes på mail.

Senest 4 dage efter du har modtaget lejekontrakten, skal du returnere den i underskrevet stand. I samme tidsrum skal du også betale depositum svarende til 3 måneders husleje, 1 måneds forudbetalt leje samt første måneds husleje.

Husk, at du ikke må være registreret i RKI.

Det hele og lidt til.

Lejlighederne i Ørestad Have har alt, hvad du har brug for. Køkkenerne er hvide og stilrene med god plads til at kokkerere; nogle med integreret køkken-ø med ekstra bred bordplade, så du kan lave mad på den ene side, mens familie og venner hygger på den anden. Inventaret er fra INVITA og alle hårde hvidevarer er af høj kvalitet fra Siemens. Med den integrerede induktionskogeplade, indbygningsovn, stort kølefryseskab og opvaskemaskine er du særdeles godt kørende i dit nye køkken.

Badeværelset er holdt i samme lyse stil med hvidt vaskeskab fra INVITA, hvid bordplade med integreret vask og væghængt softclose-toilet fra Ifö. Derudover er der vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens – og naturligvis gulvvarme.

Alle lejligheder er desuden udstyret med skabe eller walk-in i værelserne, ligesom du får dit eget depotrum – enten i lejligheden eller i kælderen.

Hvad er det, som gør Ørestad Have til noget særligt?

Er det de usædvanligt høje vinduer, som lukker masser af lys ind? Den hyggelige, grønne gård med de mange legekammerater? Eller den gode beliggenhed med alverdens muligheder lige uden for døren? Svaret er lidt af det hele.

Tag fat i Housing Denmark

Housing Denmark står for udlejning af Ørestad Have. Hvis du vil høre mere om boligerne er du meget velkommen til at kontakte dem.

Telefon: 70 20 04 70
Mail: info@housingdenmark.dk

Book en fremvisning her.