Et hus der summer af liv

163 nye, skønne lejeboliger i Ørestad Syd.

Kom til åbent hus
 

Følelsen af overskud.

Ørestad Have er ikke bare tegnet af hvem som helst. Det er nemlig den prisvindende tegnestue Dorte Mandrup, der står bag, og det er noget, der kan mærkes i hverdagen. Her er der tænkt over detaljerne, lige fra du træder ind i opgangen. Højt til loftet, masser af lys – og den dér særlige fornemmelse af overskud. Ikke fordi opgangen er fin på den, men fordi den lige har fået et ekstra løft.

Og det er ikke det eneste, som gør boligerne i Ørestad Have til noget særligt. Tag for eksempel et kig på vinduerne: Her får du ikke bare almindelige standardvinduer, i stedet får du ekstra store vinduespartier i alle rum. Det betyder ikke bare mere lys – det skaber også en fantastisk rumfølelse. De fleste lejligheder har altan eller terrasse – nogle har endda to – og derudover får du en god, lys entré, et dejligt, åbent køkken, stue med sofaplads, rummelige værelser med skabe eller walk-in samt et stort, lækkert badeværelse.

Sydøst
Sydvest

Unikke stuelejligheder med højt til loftet.

Stuelejlighederne er noget ud over det sædvanlige. Og når vi siger højt til loftet, er det ikke bare en kliche, men noget vi mener helt konkret. Her er der nemlig lagt 80 cm til loftshøjden, og den ekstra luft, det giver dig, er bestemt en luksus, du kan mærke i hverdagen. De fleste stuelejligheder har privat terrasse, og har du ikke terrasse, har du din egen trappeudgang direkte til gaden, hvor du kan sidde og nyde livet udenfor.

Spisekrogen.

Det er skønt at kunne samles om et godt måltid. Måske har du selv tilberedt middagen i det gode, gedigne køkken. Eller du har valgt den nemme løsning og hentet noget lækkert hos et af områdets mange gode spisesteder. Uanset hvad, er det dejligt at kunne nyde måltidet med familie og venner omkring bordet i den hyggelige spisekrog.

2 værelser med alt hvad du har brug for.

Selvom du ikke har behov for meget plads, får du, med en funktionel 2-værelses, alt hvad du har brug for: Stort soveværelse med skabe, dejligt køkkenalrum og opholdsstue, depotrum og badeværelse med vaskesøjle. Og de fleste lejligheder har selvfølgelig altan, så du kan nyde morgenkaffen udendørs, når sommeren står for døren.

3-værelses med det hele.

Du kan også gå efter den hyggelige 3’er, hvis du skal have plads til barnet, kontoret eller et godt gæsteværelse. Her er hver kvadratmeter udnyttet optimalt; der er skønt køkkenalrum, godt lysindfald i alle rum, depotrum, vaskesøjle og alt, hvad der er behov for i dagligdagen, både for singlen, parret og den lille familie.

 

Familielejlighed eller bofællesskab.

I Ørestad Have er der mange lejligheder med plads til den store familie – eller til at starte et bofællesskab med dine bedste venner. De 4- og 5-værelses lejligheder varierer i størrelse og indretning og giver dig masser af muligheder. Vil du have mange værelser – eller hellere en større stue? Uanset hvad du vælger, er det en bolig, hvor der er gjort noget ud af det – fra det åbne køkken til de hyggelige værelser.

 

Åbent Hus er foreløbig sat i bero - grundet omstændighederne og myndighedernes anbefaling

Aftal en individuel fremvisning hos Sweet-Homes på tlf. 2464 0788 og Housing Denmark tlf. 7020 0470

Kom til åbent hus